Healing 1: 1

Charlotte Sørensen

Jeg har været gennem et givende, lærerigtigt og omsorgsfuldt forløb hos Eva. Hun har hjulpet og guidet mig til at blive bedre til at vælge mig selv og stå fast. Jeg har fået løst traumer, der har siddet dybt i mig og fået en tættere forbindelse til mig selv. Eva har stået på sidelinjen og guidet mig blidt og kærligt, hun er en super sparringspartner, og så har hun en fantastisk fornemmelse for, hvilken retning hun guider i. Også selvom det ikke altid har givet mening for hende, så har det gjort det for mig. F.eks. har hun hjulpet mig af med den kvalme, der har forfulgt mig siden teenageårene, hvilket har været en kæmpe lettelse. Eva er en virkelig dygtig healer, og hun får min varmeste anbefaling. 

Karina Christiansen

Jeg har været i et healingsforløb hos Eva, grundet spændinger og traume. Eva er super dygtig og yderst professionel.

Hun har givet mig nogle gode værktøjer og strategier, som hjælper mig til at passe på mig selv. Healingen har givet mig ro i krop og sind, samt følelsen af at komme tilbage i min krop...Og netop mærke hvad JEG har brug for, og agere derefter. Dvs. healingen har støttet mig til at træffe nogle til tider svære beslutninger men nødvendige for mig. Healingen har været en god kombination af samtale og healing, hvor Eva er meget nærværende og tilstede i et trygt rum. Eva har mine bedste anbefalinger ;-)

Fjernhealing

Lene Lehmann 

Fjernhealing til eksamens angst. Healing til natten og morgenen før samt under eksamen:

Så er eksamen overstået og det gik heldigvis godt :-) Jeg havde det langt bedre end jeg plejer at have inden eksamen, kunne falde i søvn igår uden tankerne kørte rundt. Har ikke haft ondt i maven og har haft en følelse af, at det hele nok skulle gå og har kunnet finde ro i kroppen. 

Jeg var også langt mere klar i hovedet inde til eksamen, fordi angsten ikke havde taget overhånd. Så det var en klart bedre oplevelse end de sidste mange eksamener. 

Tak. 

Maja Bruun

Fjernhealing til angst for flyvetur:

Nu et halvt år efter jeg kom hjem fra Japan, hvor du hjalp mig med fjernhealing til min flyvetur..

Om fjernhealingen kan jeg fortælle jeg havde den overraskende oplevelse at jeg havde faktisk glemt at vi havde aftalt det, da vi stod i lufthavnen. 

Min kæreste var nervøs og spændt og svigermor græd og jeg stod bare og smilede.

Vi kom igennem check og tiden løb, og der var meget langt ud til gaten. 

Min kæreste var fortsat stresset, da vi stod i en lang kø til paskontrol. Jeg undrede mig over min ro og mit overskud. Jeg er altid bange for at flyve og her stod jeg foran en meget lang flyvetur  til en fjern ukendt destination.

 

Så kiggede jeg op på et ur og kom i tanke om vores aftale og at du var i gang med at heale. 

I flyet læste jeg din fine SMS og forsøgte at følge dit råd om at sove. Det lykkedes ikke helt, men jeg fik hvilet en del. 

Ved turbulens fik jeg hjertebanken, men ikke meget tankevirksomhed knyttet til det.

Så det var en rigtig god oplevelse og det var egentlig fedt at vide, at jeg ikke gik og forberedte mig selv på at det skulle foregå. Og at der var en effekt.

Så tusind tak for det

Marie Stærmose

Sikke en dejlig oplevelse Eva. Jeg mærkede tydeligt en forbindelse og genkender de ting du beskriver. Jeg har prøvet healing en enkelt gang før, og oplevelsen var meget ens. Meget anderledes fra hvad jeg ellers har prøvet, men meget ens i forhold til den healing jeg før har fået. Som en kildende varme i brystet da du forbandt dig, og herefter som et tungt varmt tæppe over brystkassen resten af tiden. Jeg mærkede også tydeligt en ændring i energien da du slap. Som når en massage slutter, og man stryges let, inden der slippes. Lidt som et kram langt væk fra. En meget fin og rolig oplevelse. 

Betina Wegelby

Deltog i fælles online fjernhealing med sine to døtre:  

Kære Eva.

Tak for idag! Pigerne var lidt uopmærksomme... og kunne umiddelbart ikke mærke noget. Jeg selv fandt noget dejlig meditations musik. Til start havde jeg det som om der lå en hånd under mit bryst og på min pande... der foregik rigtigt meget i brystet/mellemgulvet undervejs og til slut som om min mave snurrede rundt (og så mange pandekager spiste jeg ikke! )

Alt i alt en meget dejlig oplevelse.

Cathrine Stensgaard

Først og fremmest mange tak for en god oplevelse med dig. Du ved jeg var skeptisk og måske ikke den mest åbne person for healing. Men jeg blev positivt overrasket over min session hos dig i din tipi. Du havde skabt nogle hyggelige rammer i din tipi og det var et virkelig rart rum at være i med højt til loftet/himlen. Jeg følte mig tryg i dit selskab og åbnede meget op omkring mine problemer. Det var rart at snakke med dig og jeg følte du rummede mig og min skepsis. Vil varmt anbefale dig til andre😊