Vær med hjertet

Mere plads til dig i dig

Denne session hjælper dig med at flytte fokus fra hovedet til hjertet. Du slipper følelsen af at skulle koordinere, handle, give, ordne. Du opnår ro i hverdagens kaos og oplever, at der ikke længere er afstand mellem hvor du er, og hvor du gerne vil være. At du er i mål. Fordi du er nok.

Du får

  • Individuel guidet meditation (Værdi 300 kr.)

Under sessionen guider jeg dig til at flytte fokus fra hovedet til hjertet. Du øves i at være blid over for dig selv og mærke dit værd. Meditationen kanaliseres direkte til dig og er personlig og unik. Du opfordres til at optage meditationen, så du kan høre den igen og igen.

  • Styrkende healing (Værdi 400 kr.)

Healing der styrker din hjerteforbindelse og din kærlighed til dig selv. Healing der omfavner din indre kritikker og lader stemmen træde i baggrunden. I stedet styrkes følelsen af dit værd, at du er nok, præcis som du er. 

  • 3 personlige akupressurpunkter (Værdi 200 kr.)

Fysiske punkter, hvor du har ophobet eller mangler energi. Ved stimulering kan du skabe større energiflow, tankerne slipper og du mærker kropsligt nærvær.

På denne måde arbejdes der på både mentalt-, kropsligt- og sjæleligt plan og du får konkrete redskaber med hjem.

Samlet værdi 900 kr.
Din investering blot 250 kr. 

Varighed 45 minutter

Tilbuddet gælder nye klienter

healingEVA06.jpg

"Eva brugte udover sine magiske hænder, også sin stemme som healings redskab og dette var utrolig dejligt for mit nervesystem. Efter behandlingen oplevelse jeg en stor ro og blødhed i hele mit væsen. Det var en følelse af at blive rebooted helt inde i mit nervesystem. Jeg har fået det bedre inde i min krop siden healingen og jeg mærker en større rummelighed overfor mig selv på mange planer." 

Dahlia Dudas læs resten

Book din session på SMS 60917188

tirsdage 16-21 og torsdage 9-16
Klinik i Hvalsø, Hovedgaden 38B

Min mission er, at hjælpe dig til at mærke og forbinde dig dybere til dit indre lys. Så du kan leve et liv fuld af plads og glæde.

Jeg har flere års erfaring med energiarbejde, har taget en 2-årig uddannelse på Danmarks ældste healerskole og er Registret Alternativ Behandler (se mere).

Derudover er jeg uddannet og arbejder deltids som ergoterapeut.

  • Instagram
  • Facebook Clean Grey