Samtykkeerklæring


Din journal

For at kunne give dig den bedste behandling, og støtte din udvikling skriver jeg journal over dit behandlingsforløb hos mig. Ifølge Persondataforordningen skal jeg bede dig om dit personlige og udtrykkelige samtykke til, at jeg registrerer og opbevarer oplysninger om dig. Samtykkeerklæringen underskrives ved første besøg.

 

Det kan gælde følgende oplysninger:

  • Parforhold, oplysninger omkring opvækst, familieforhold m.v.

  • Tidligere terapeutiske forløb og beskrivelse af personlig udvikling

  • Eventuel sygdom, diagnoser, traumer, medicin, indlæggelse, behandling m.v.

OBS Navn, telefonnummer, mailadresse (personoplysninger) opbevares på PC med sikre koder eller aflåst med journalen. 

Journalen indeholder kun de oplysninger, der er relevante, for at kunne hjælpe dig bedst muligt. Journalen er kun tilgængelig for mig i dit behandlingsforløb.

 

Jeg har tavshedspligt­.

Journalen findes KUN på håndskrevet papir og opbevares forsvarligt. Journalen gemmes i 5 år efter ophørt behandling, og destrueres derefter.

 

Modtager jeg evt. mails fra dig med sygdomsbeskrivelse printes og vedhæftes disse journalen og mailen slettes herefter.

 

Du har ret til at se journalen, få den udleveret og/eller trække dit samtykke tilbage.

Samtykket er frivilligt. Ønsker du ikke at afgive samtykke, er du indforstået med, at jeg ikke kan garantere at kunne yde dig optimalt behandlingsforløb. Bemærk dog at jeg - ifølge SKAT’s gældende lovgivning - er forpligtet til at skrive journal for at kunne tilbyde dig momsfrie behandlinger.

Derudover vedkender du dig med din underskrift dit ansvar for at tage vare på det, som følelsesmæssigt måtte blive vækket i dig, under og efter sessionerne.

 

Samtykkeerklæring

Jeg giver her med min tilladelse til at Eva Thyregod må:

Journalføre og på forsvarlig måde opbevare ovennævnte personoplysninger.
Jeg er oplyst om, at jeg til enhver tid kan få indsigt i, få korrigeret eller få slettet oplysninger, som Eva Thyregod har registreret om mig. Såfremt jeg trækker samtykket tilbage, destruerer Eva Thyregod min journal.

Eva Thyregod har oplyst mig om sin tavshedspligt, og at ingen af mine oplysninger videregives til tredjepart, med mindre der er særligt retskrav herom.

Jeg har modtaget en kopi af denne samtykkeerklæring.

Navn:                                                                                                                                                                  Dato:

Underskrift: