Få et kærligt personligt budskab 

-til dig fra englene

I dette unikke tilbud får du et personligt budskab kanaliseret direkte til dig.

Du får netop den besked, som englene gerne vil give til dig. Måske en ny vinkel på en problemstilling du står i, måske dit næste udviklingskridt, måske de opmuntrende ord, du trænger til at høre, måske et svar på et spørgsmål du tumler med. Budskaberne er individuelle og vil spejle netop dig. 

Jeg bruger mine clairvoyante evner og kontakt til den åndelige verden til at høre, hvilken besked der er til dig. Budskabet kommer fra englene, lyse kærlige energier, som jeg samarbejder med som healer. Typisk vil du instinktivt vide, præcis hvilket område i dit liv, budskabet handler om. Giver det ikke genklang med det samme, så giv det lidt tid, ofte vil det folde sig ud eller vise sig i løbet af en dag eller to. Ellers er du velkommen til at kontakte mig.

Beskeden vil være

  • Kort, let og direkte -til at bruge her og nu

  • En beskrivelse af din udvikling eller hvad der skal kigges nærmere på

  • Generelt eller specifikt, alt efter, hvad dér er til dig

Det koster ikke andet end din e-mail

Samtidig skrives du op til nyhedsbrevet -fyldt med fine tilbud og kærlig inspiration. 

Tilbuddet gælder resten af januar 2021

Da jeg stiller ind på hver enkelt, får du ikke svaret med det samme...

Indenfor to døgn ligger der en mail til dig

Eksempler:

  • ”Du er lige præcis dér, hvor du skal være i livet. Der er harmoni. Du er nu klar til at tage fat på det nye kapitel, det du har drømt om, tiden er inde til det nu. Du er klar til at gå i gang med bygge-drømmen”

 

  • ”Jorden kalder –mærk dine fødder. Fokus har været i hovedet, med tanker og bekymringer, en måde at slippe dem på, er at mærke underlaget, gå med bare tæer, gerne udenfor i kulden eller tage fodbad. Gør det gerne når du kan mærke tankerne løber af med dig”​​

  • ”Du har et stykke tid udskudt en større opgave –noget skriftligt. Når du først kommer i gang vil det glide lettere. Prøv at arbejde om eftermiddagen, hvor din energi er bedst til kreative, mentale processer”

Brug knappen og få englenes besked til dig

FAQ

Vil du så vide alt om mig?

Nej –for jeg foretager ikke en læsning af dig. Det vil være for personligt og omfattende. Jeg kender ikke din personlighed, ønsker, udfordringer eller fremtid. Jeg er budbringer for de ord, der bliver givet og ikke andet.

Får jeg at vide, hvilken engel der har givet budskabet?

Hvis dette er vigtigt ja. Fx hvis denne engel kan hjælpe dig yderligere ved at I får tættere kontakt. Men typisk nej.

 

Jeg vil gerne arbejde videre med de ting budskabet handler om, men jeg ved ikke hvordan?

Du er altid velkommen til at kontakte mig. Ved første møde giver jeg dig svar på, om jeg kan hjælpe dig og hvordan. Læs mere om det her

Telefon 60917188

Eva Thyregod

Healer

  • Facebook Clean Grey

© 2020 

4330 Hvalsø