top of page

Få en kærlig personlig besked 

-til dig fra dine guider

I dette unikke tilbud får du et spotlight på, hvad du står i. Et redskab til mere harmoni, glæde, ro.

Du får netop den besked, der kan hjælpe dig, netop der hvor du er. Det kan være du kæmper med høje forventninger, at du er hård ved dig selv eller at vejen til perfektion føles utrolig lang. At du mangler overskud i hverdagen. Beskeden kan indeholde en ny vinkel på en problemstilling, dit næste udviklingskridt, de opmuntrende ord, du trænger til at høre eller et svar på et spørgsmål du tumler med. Budskaberne er individuelle og vil spejle netop dig. 

 

Ved at sige "Ja tak" styrker kontakten til dit inderste, til den del af dig, der er kærlig og omsorgsfuld. Dér hvor du allerede er i mål. Hvor du er god nok som du er.

I dette unikke tilbud, får du en personlig besked netop derfra.

Eva Thyregod foto: Du er helt perfekt

Så du kan være mere kærlig overfor dig selv

For det fortjener du

Hej Eva
Jeg takker af hele mit hjerte. Det er anden gang jeg får at vide det du fortæller mig, så nu tager jeg det virkelig til mig.
Kærligst

Yrsa Jensen

Beskeden vil være:

  • Kort, let og direkte -til at bruge her og nu

  • En beskrivelse af din udvikling eller hvad der skal kigges nærmere på

  • Generelt eller specifikt, alt efter, hvad dér er til dig

Jeg bruger mine clairvoyante evner og kontakt til den åndelige verden til at lytte efter, hvad der er til dig. Budskabet kommer fra dine guider og derigennem din Sjæl (den uendelige, kærlige del af dig). Beskeden kan komme i billeder, ord eller kropsfornemmelser og der vil derfor ske en tolkning. Jeg gør mig umage med at tolke så præcist som muligt. Nogle  beskeder skal forstås symbolsk andre konkret. Vær åben for fortolkning og gå med den forståelse der føles rigtig for dig. Typisk vil du instinktivt forstå beskeden. Giver det ikke genklang med det samme, så giv det lidt tid, ofte vil det folde sig ud eller vise sig i løbet af en dag eller to. Du er altid velkommen til at kontakte mig ved spørgsmål.

Hej Eva

Det er så fint et budskab, som jeg bestemt godt kan nikke genkende til️

Tak for din fantastiske formidling
Mange hilsner

Susanne Westergaard

Det koster blot din e-mail

Samtidig skrives du op til nyhedsbrevet -fyldt med fine tilbud og kærlig inspiration. 

Tilbuddet gælder resten af marts 2021

Da jeg stiller ind på hver enkelt, får du ikke svaret med det samme...

Indenfor tre døgn ligger der en mail til dig

Tilbuddet gælder for en besked pr. person

Eksempler:

  • ”Jorden kalder –mærk dine fødder. Fokus har været i hovedet, med tanker og bekymringer, en måde at slippe dem på, er at mærke underlaget, gå med bare tæer, gerne udenfor i kulden eller tage fodbad. Gør det gerne når du kan mærke tankerne løber af med dig”​​

  • ”Du har et stykke tid udskudt en større opgave –noget skriftligt. Du bekymrer dig om, hvorvidt du kan klare det. Det kan du. Ordene vil komme til dig, når du først kommer i gang. Prøv at arbejde om eftermiddagen, hvor din energi er bedst til kreative, mentale processer”

FAQ

Vil du så vide alt om mig?

Nej –for jeg foretager ikke en læsning af dig. Det vil være for personligt og omfattende. Jeg kender ikke din personlighed, ønsker, udfordringer eller fremtid. Jeg er budbringer for de ord, der bliver givet og ikke andet.

 

Jeg vil gerne arbejde videre med de ting budskabet handler om, men jeg ved ikke hvordan?

Du er altid velkommen til at kontakte mig. Ved første møde giver jeg dig svar på, om jeg kan hjælpe dig og hvordan. Læs mere om det her

Logo Eva Thyregod.png
bottom of page