top of page

Overflod

Mere plads til dig i dig

Denne session hjælper dig med at flytte fokus fra hovedet til hjertet. Du slipper følelsen af at skulle koordinere, handle, give, ordne. Du opnår ro i hverdagens kaos og oplever, at der ikke længere er afstand mellem hvor du er, og hvor du gerne vil være. At du er i mål. Fordi du er nok.

Du får

  • Individuel guidet meditation (Værdi 200 kr.)

Under sessionen guider jeg dig til at flytte fokus fra hovedet til hjertet. Du øves i at være blid over for dig selv og mærke dit værd. Meditationen kanaliseres direkte til dig og er personlig og unik. Du opfordres til at optage meditationen, så du kan høre den igen og igen. Du sidder på en stol imens, med lukkede øjne.

  • Smagsprøve på healing (Værdi 300 kr.)

Mens du sidder og lytter til min guidning, modtager du også en smagsprøve på healing. Et energiboost, der styrker din hjerteforbindelse og dit selvværd, at du er nok, præcis som du er.  Healing der omfavner din indre kritikker og lader stemmen træde i baggrunden. Da dette er en smagsprøve arbejdes der ikke i dybden med årsagerne til, at tingene er som de er. Dvs. du møder ingen svære følelser eller gamle traumer, det er ren kærlig, opløftende energi. 

  • 3 personlige akupressurpunkter (Værdi 150 kr.)

Jeg udpeger tre punkter på din krop, hvor du har ophobet eller mangler energi. Ved at holde på disse punkter, skabes større energiflow, tankerne slipper og du mærker kropsligt nærvær. Punkterne er individuelle og du kan med fordel selv trykke på dem i dagene efter og skabe ro.

På denne måde arbejdes der på både mentalt-, kropsligt- og sjæleligt plan og du får konkrete redskaber med hjem.

Samlet værdi 750 kr.
Din investering blot 200 kr. 

Varighed 45 minutter

Tilbuddet gælder nye klienter

healingEVA06.jpg

"Eva brugte udover sine magiske hænder, også sin stemme som healings redskab og dette var utrolig dejligt for mit nervesystem. Efter behandlingen oplevelse jeg en stor ro og blødhed i hele mit væsen. Det var en følelse af at blive rebooted helt inde i mit nervesystem. Jeg har fået det bedre inde i min krop siden healingen og jeg mærker en større rummelighed overfor mig selv på mange planer." 

Dahlia Dudas læs resten

Book din session på SMS 60917188

torsdage 9.30-21 
Klinik i Hvalsø, Hovedgaden 7, indgang Østergade

Min mission er, at hjælpe dig til at mærke og forbinde dig dybere til dit indre lys. Så du kan leve et liv fuld af plads og glæde.

Jeg har flere års erfaring med energiarbejde, har taget en 2-årig uddannelse på Danmarks ældste healerskole og er Registret Alternativ Behandler (se mere).

Derudover er jeg uddannet og arbejder deltids som ergoterapeut.

bottom of page