top of page

Healing betyder ”at gøre hel”. 

Healing er kanalisering af Universets lys, et lys der kan bryde gennem sindets krinkelkroge. Healing giver dig mulighed for at komme mere i kontakt med dig selv. Healing betyder "at gøre hel". 

Healing er en energitilførsel fra ”noget større end os mennesker” til en modtager. Selve overførslen varetages af en healer. Min vigtigste rolle er således at være forbindelsesled, så energien kan finde vej. Jeg sørger desuden for at energien er ren og kærlig, at mængden er tilpas og at den rettes mod rette sted. 

Man kan sige, at healeren er ledningen, der forbinder lampen med stikkontakten, mens energien er det, der får den til at lyse. 

Der energien kommer fra

Som healer har jeg et klart og stærkt trosbillede; jeg ved hvem der samarbejdes med,

og hvor energien kommer fra. Det er ikke vigtigt, at du som modtager deler det samme tro, healingen skal nok virke alligevel. I korte træk tror jeg på: 

 

  • En Universel, Guddommelig og uendelig kærlig energi

  • At vi alle er spirituelle væsner og kan skabe kontakt til denne energi

  • Vi er en del af et større hele; på det store abstrakte plan er vi alle ét. 

  • At vores sjæle inkarnerer her på jorden i en fysisk krop. Kroppen er sjælens værktøj til at sanse verden 

  • Intet sker tilfældigt, alle oplevelser indeholder en læring

 

Grundlaget for healing

Nogle oplevelser kan være svære at rumme, da de vækker svære og store følelser og derfor pakkes væk i den berømte rygsæk, når den bliver for tung, påvirker det os både psykisk og fysisk. Vi lukker af for dele af os selv, og begrænser vores følelser og handlemuligheder. 

healingEVA12.jpg
Hånd med lys i

Hvad gør healing

Healingen går i korte træk ud på at arbejde med indholdet i rygsækken, den gemte smerte, sådan at du kommer dybere i kontakt med dig selv, og giver dig accepten af, at du er præcis, som du skal være.   

Healing bearbejder traumer og sorg og forløser disse traumer.  Healing stopper den indre kamp. Din indre kritiker bliver omfavnet, og dit indre barn får omsorg. 

Effekten er mere plads til glæde, nærvær og ro.

Healing er ikke en mirakelkur – det er en proces. Og ligesom problemerne har vokset over tid, tager det tid at løse dem indefra. 

 

Med healing bliver der mere plads til dig i dig. 

bottom of page