Healing er lys og energi

Få den smukkeste, reneste og kærligste energi kanalisereret direkte ned til dig. Du bliver mødt lige præcis der hvor du er, favnet og rummet og guidet i din proces. Jeg stiller individuelt ind på DIG og holder et kærligt rum, hvor DU er i fokus. For det trænger du til.  

Healing er kanalisering af Universets lys, et lys der kan bryde gennem sindets krinkelkroge. Healing giver dig mulighed for at komme mere i kontakt med dig selv. Healing betyder "at gøre hel". 

Healing er en energitilførsel, hvor jeg holder og styrker kontakten fra Universet og til dig. Typisk rettes energien mod dine chakra eller et specifikt problemsted, således du får energi til præcis det du har brug for. Dette gøres i samarbejde med guider og engle. 

Der arbejdes med årsagerne til dine ubalancer. Jeg kommer med mit bud på årsagen og guider dig til de forandringer, der skal foretages i dit liv, for at du kan komme mere i balance og finde glæden igen.

 

Et healingsforløb hos mig er nemlig et samarbejde, du får energi og hjælp til at ændre de ting, der gør at du mistrives. 

 

Healing kan være brugbar, hvis du er trist, oplever stress, har for høje forventninger til dig selv eller bare trænger til at komme hjem til dig selv.

Om behandlingen: 

1 times varighed, og indledes med en samtale og akupressur (kortvarig tryk på forskellige steder på kroppen). Under healingen ligger du på en biks, der er rolig musik, og jeg sidder enten ved siden af, eller holder hænderne på din krop, fx dine fødder. 

De fleste oplever dyb afslappelse og det gør ingenting, at du falder i søvn.

Healing er "God in light form"

Din investering er:

450 kr.

Healingen foregår i Hvalsø Spisehus i et lukket lokale -udenfor åbningstid selvfølgelig!

Forholdregler i forhold til corona: 

Afspritning af hænder og flader

Healingen foregår uden berøring og du bedes medbringe eget lagen. 

Se udtalelser her

Tidsbooking via SMS på 60917188

Telefon 60917188

Eva Thyregod

Healer

  • Facebook Clean Grey

© 2020 

4330 Hvalsø