top of page

Healing 1:1

Få den smukkeste, reneste og kærligste energi kanalisereret direkte ned til dig. Du bliver mødt lige præcis der hvor du er, favnet og rummet og guidet i din proces. Jeg stiller individuelt ind på DIG og holder et kærligt rum, hvor DU er i fokus. For det trænger du til.  

Om behandlingen:

Ved første session mærker jeg ind på, hvorvidt jeg er den rette til at hjælpe dig, og du får mit bud på, hvad der skal til. Både i form af antal af behandlinger men også hvad du skal arbejde med selv. Jeg fortæller, hvad du kan forvente af behandlingen, og hvad det følelsesmæssigt kan sætte i gang, som du skal tage vare på. 

Jeg går med dig hele vejen, indtil du kan selv. Det vil sige, at du både kan opleve, at jeg anbefaler et længere forløb, end du måske har forestillet dig, men også at et forløb slutter, når du har ressourcerne og forståelsen til at arbejde videre selv. Dvs. at et problem måske ikke er løst fuldt ud, men at du er kommet til et sted, hvor du selv skal tage over i processen. Jeg giver dig ikke de store svar i livet, men jeg vejleder dig og fjerner de blokeringer, der forhindre dig i at tingene i et klarere lys.

healingEVA04.jpg

 Under en session snakker vi om: 

  • Formålet med healingen

  • Hvordan du har det indeni

  • Mit bud på årsagerne til dine problemer

  • Hvad healingen fortrinsvis vil arbejder med

  • Hvad du aktivt selv kan arbejde med

  • Budskaber til dig

"Jeg har været gennem et givende, lærerigtigt og omsorgsfuldt forløb hos Eva. Hun har hjulpet og guidet mig til at blive bedre til at vælge mig selv og stå fast. Jeg har fået løst traumer, der har siddet dybt i mig og fået en tættere forbindelse til mig selv"

Charlotte Sørensen

Under selve healingen:

Du ligger du på en briks og jeg sidder enten ved siden af dig eller holder hænderne på din krop. De fleste oplever dyb afslappelse, og det gør ingenting, at du falder i søvn. Nogle ser billeder for deres indre øje, nogle mærker summen eller varme i kroppen, og der kan være kortvarige smerter, hvis healingen arbejder med noget fysisk. Efter healingen er der dyb harmoni. 

Healing er "God in light form"

Din investering er:

525 kr.

healingEVA12.jpg
healingEVA14.jpg

Læs mere om hvad healing er her

 Et healingsforløb hos mig er et samarbejde, hvor du får energi og hjælp til at ændre de ting, der gør, at du mistrives

Praktisk

En session varer ca. fem kvarter og indledes med en samtale. Selve healingen varer ca. ½ time. Du er velkommen til at optage opsummeringen på eksempelvis din telefon efter healingen, så du nemmere kan huske det sagte fremadrettet. 

Healingen foregår i min klinik, Hovegaden 38B, 4330 Hvalsø

Se udtalelser her

Tidsbooking via SMS på 60917188
 

bottom of page