Fjernhealing

Få den kærlige healingsenergi kanaliseret ned til lige præcis DIG ligepræcis når DU har brug for det.

Du er derhjemme i trygge rammer, hvor du slapper bedst af.

Fjernhealing betyder, at jeg som healer og du som modtager, har en afstand imellem os. Om afstanden er 1/2 meter (under 1:1 behandling) eller 25 km (i hvert vores hjem) er uden betydning. Afstande findes ikke på det plan, energien kommer fra.

Jeg sørger for, at skabe en kanal direkte til dig, via dit navn. Healingen kan mærkes som fx summen, varme, ro, kulde, prikken og du kan opleve at se farver eller billeder for dit indre øje. Det er også muligt at du oplever kortvarige smerter/ubehag, hvis healingen går ind og arbejder med kroppen. Det er også muligt at du ikke mærker noget. Alt er helt fint.

Du kan få fjernhealing op til pressede situationer eller til fysiske symptomer (fx hovedpine) eller hvis du har brug for at lande i dig selv. Fjernhealing kan også indgå i et behandlingsforløb. 

Eksamen

Med en fjernhealing aftenen inden eksamen er den bedste forudsætning for en god nats søvn og en morgen med ro på tankerne. Det vil også give dig troen på, at du kan dit stof og du vil gå ind til eksamen med en større ro i maven.  

Lene siger:

"Jeg havde det langt bedre end jeg plejer at have inden eksamen, kunne falde i søvn igår uden tankerne kørte rundt. Har ikke haft ondt i maven og har haft en følelse af, at det hele nok skulle gå"

læs hele udtalelsen her

Det praktiske: 

Vi aftaler en tid over telefonen. Jeg skriver en SMS til dig, før og efter healingen. 

Sørg for ikke at blive forstyrret. Læg dig evt. ned, eller sid behageligt, gerne med et tæppe. Sæt rolig musik på.
Hav fokus på vejrtrækningen, og giv slip på tankerne. Prøv at få ro på sind og krop, så godt som du kan. Sig "ja tak" indeni eller højt.

Det gør ikke noget hvis du falder i søvn. Sæt evt. en alarm, hvis du skal noget bagefter.
Tag dig god tid til at komme tilbage. Drik et glas vand
.

Din pris 250 kr. 

Få halv pris på 1. gang ved tilmelding til nyhedsbrev!

BOOK tid på 60917188

Telefon 60917188

Eva Thyregod

Healer

  • Facebook Clean Grey

© 2020 

4330 Hvalsø