Fjernhealing

Få den kærlige healingsenergi kanaliseret til lige præcis dig når du har brug for det.

Du er derhjemme i trygge rammer, hvor du slapper bedst af.

Fjernhealing betyder, at vi, jeg som healer, og du som modtager, har en afstand imellem os. Om afstanden er 50 eller 100 km er uden betydning. Afstande findes ikke på det plan, energien kommer fra. Læs mere om hvordan healing virker her

Jeg sørger for at skabe en kanal direkte til dig via dit navn. Ikke alle mærker en fysisk påvirkning, mens andre kan mærke f.eks. en summen, varme, ro, kulde, prikken eller lignende. Andre igen oplever at se farver eller billeder for deres indre øje. Hvis healingen går ind og arbejder med kroppen, er det muligt, at du oplever kortvarige ubehag og/eller smerter. 

Du kan få fjernhealing op til pressede situationer eller til fysiske symptomer (f.eks. hovedpine) eller hvis du har brug for at lande i dig selv. Fjernhealing kan også indgå i et behandlingsforløb. 

Eksamen

Med en fjernhealing aftenen inden eksamen er den bedste forudsætning for en god nats søvn og en morgen med ro på tankerne. Det vil også give dig troen på, at du kan dit stof og du vil gå ind til eksamen med en større ro i maven.  

Lene siger:

"Jeg havde det langt bedre end jeg plejer at have inden eksamen, kunne falde i søvn igår uden tankerne kørte rundt. Har ikke haft ondt i maven og har haft en følelse af, at det hele nok skulle gå"

læs hele udtalelsen her

1. mulighed:

Vi aftaler en tid over telefonen. Jeg skriver en SMS til dig før og efter healingen.

Denne mulighed er ideel, hvis du har brug for healing til specifikke ting, som en svær samtale, hovedpine, jobsamtale etc. 

Fjernhealing + SMS 250 kr. 

2. mulighed:

Vi aftaler tid over telefonen. Efter healingen får du opfølgende samtale på 1/2 time.

Dette anbefales, hvis fjernhealingen indgår i et forløb.

Fjernhealing + samtale: 400 kr. 

Få halv pris på 1. gang ved tilmelding til nyhedsbrev

(Mulighed 1 & 2)

BOOK tid på 60917188

Telefon 60917188

Eva Thyregod

Healer

  • Facebook Clean Grey

© 2020 

4330 Hvalsø