Fjernhealing

Få den kærlige healingsenergi kanaliseret til lige præcis dig når du har brug for det.

Du er derhjemme i trygge rammer, hvor du slapper bedst af.

Fjernhealing betyder, at vi, jeg som healer, og du som modtager, har en afstand imellem os. Om afstanden er 50 cm eller 100 km er uden betydning. Afstande findes ikke på det plan, energien kommer fra. Læs mere om hvordan healing virker her

Jeg sørger for at skabe en kanal direkte til dig via dit navn. Ikke alle mærker en fysisk påvirkning, mens andre kan mærke f.eks. en summen, varme, ro, kulde, prikken eller lignende. Andre igen oplever at se farver eller billeder for deres indre øje. Hvis healingen går ind og arbejder med kroppen, er det muligt, at du oplever kortvarige ubehag og/eller smerter.

Behandlingsforløb

Et behandlingsforløb kan bestå udelukkende af fjernhealing. Inden første healing har vi en samtale, hvor du beskriver din situation og dine forventninger og jeg giver dig mit bud på, om jeg kan hjælpe dig, og hvad der skal til. Du vil modtage fjernhealing som en behandling i eget hjem, på en aftalt tid. Efter hver behandling sikrer jeg mig at du har haft en god oplevelse og du har mulighed for at stille spørgsmål. Jeg giver dig en tilbagemelding på, hvor energien har arbejdet og med hvad.

Enkeltstående session 

Du kan få fjernhealing op til pressede situationer, f.eks. eksamen eller jobsamtale. Fjernhealing kan også være effektiv ved fysiske symptomer (f.eks. hovedpine) eller hvis du har brug for at lande i dig selv, ovenpå en voldsom episode. 

Eksamen

Du kan få healingen aftenen inden en eksamen og i hele tidsrummet indtil eksamen er overstået. Healingen bliver rettet mod selve den opgave du står overfir og giver dig de bedste forudsætninger som f.eks.:

  • god nats søvn

  • fredelig morgen

  • troen på, at du kan dit stof 

  • ro i maven  

Lene:

"Jeg havde det langt bedre end jeg plejer at have inden eksamen, kunne falde i søvn igår uden tankerne kørte rundt. Har ikke haft ondt i maven og har haft en følelse af, at det hele nok skulle gå"

læs hele udtalelsen her

Fjernhealing + samtale: 400 kr.

Vi aftaler tid over telefonen. Efter healingen får du opfølgende samtale på 1/2 time.

Dette anbefales, hvis fjernhealingen indgår i et forløb.

Fjernhealing + SMS 250 kr.

Vi aftaler en tid over telefonen. Jeg skriver en SMS til dig før og efter healingen.

Denne mulighed er ideel, hvis du har brug for healing til specifikke ting, som en svær samtale, hovedpine, jobsamtale etc.

BOOK tid på 60917188

Telefon 60917188

Eva Thyregod

Healer

  • Facebook Clean Grey

© 2020 

4330 Hvalsø