top of page

Fjernhealing

Få den kærlige healingsenergi kanaliseret til lige præcis dig når du har brug for det.

Du er derhjemme i trygge rammer, hvor du slapper bedst af.

Fjernhealing betyder, at vi, jeg som healer, og du som modtager, har en afstand imellem os. Om afstanden er 50 cm eller 100 km er uden betydning. Afstande findes ikke på det plan, energien kommer fra. Læs mere om hvordan healing virker her

Jeg sørger for at skabe en kanal direkte til dig via dit navn. Ikke alle mærker en fysisk påvirkning, mens andre kan mærke f.eks. en summen, varme, ro, kulde, prikken eller lignende. Andre igen oplever at se farver eller billeder for deres indre øje. Hvis healingen går ind og arbejder med kroppen, er det muligt, at du oplever kortvarige ubehag og/eller smerter.

Fjernhealing

Et behandlingsforløb kan bestå udelukkende af fjernhealing eller kombineres med behandlinger 1:1 på klinikken. Inden første healing har vi en samtale, hvor du beskriver din situation og dine forventninger og jeg giver dig mit bud på, om jeg kan hjælpe dig, og hvad der skal til. Du vil modtage fjernhealing som en behandling i eget hjem, på en aftalt tid. Efter hver behandling sikrer jeg mig at du har haft en god oplevelse og du har mulighed for at stille spørgsmål. Jeg giver dig en tilbagemelding på, hvor energien har arbejdet og med hvad.

Fjernhealing

Inklusiv samtale, varighed en time: 400 kr.

Jeg ringer dig op, vi taler om dine ubalancer og jeg mærker ind på, hvad de skyldes. Du guides til ro over telefonen under healingen og jeg er i røret hele vejen. Efter healingen kalder jeg dig tilbage til en en afrunding.

eva.jpg

Enkeltstående session 

Ved de enkeltstående sessioner ved du selv, præcist hvad du har brug for hjælp til. Der er ingen snak, ren healing. En enkeltstående session kan med fordel fås op til pressede situationer, f.eks. eksamen eller jobsamtale. 

Du kan få healingen aftenen inden og i hele tidsrummet indtil det er overstået. Healingen bliver rettet mod selve den opgave du står overfor og giver dig de bedste forudsætninger som f.eks.:

  • god nats søvn

  • fredelig morgen

  • troen på, at du kan dit stof 

  • ro i maven 

En enkeltstående session kan også være effektiv ved fysiske symptomer (f.eks. hovedpine) eller hvis du har brug for et boost energi. De enkeltstående sessioner kan indgå i et behandlingsforløb. 

Lene:

"Jeg havde det langt bedre end jeg plejer at have inden eksamen, kunne falde i søvn igår uden tankerne kørte rundt. Har ikke haft ondt i maven og har haft en følelse af, at det hele nok skulle gå"

læs hele udtalelsen her

Enkeltstående session

Opfølgende SMS, varighed 1/2 time: 250 kr.

Vi aftaler en tid over telefonen. Jeg skriver en SMS til dig før og efter healingen.

Denne mulighed er ideel, hvis du har brug for healing til specifikke ting eller som led i et forløb, hvor du ikke hver gang behøver samtalen. 

BOOK tid på 60917188

Logo Eva Thyregod.png
bottom of page